Organiseer een activiteit bij of mét ons

We willen het podium van de stad zijn, een bruisende marktplaats van kennis, inspiratie en informatie. Die marktplaats willen - en kunnen - we niet alleen zelf vormgeven. We willen dat van, voor en met de gemeenschap doen. In onze vestigingen zijn ruimtes beschikbaar. Soms mooi en inspirerend, soms praktisch en dichtbij de inwoners.

Je kunt in onze vestigingen Centrum, Keizerslanden en Colmschate terecht als je een activiteit wilt organiseren. Van een cursus, workshop of vergadering tot een filmvoorstelling in onze huiskamerbioscoop. 

Onze theaterzaal, pleinen, vergaderruimtes en spreekkamers zijn plekken waar je een activiteit kan organiseren. Waar je kennis, informatie of inspiratie met anderen kunt delen. Formeel of informeel. We werken graag ook samen met jou, omdat wij geloven dat jouw idee of activiteit bijdraagt aan meer ontwikkeling, ontmoeting en ondersteuning van inwoners uit onze gemeente. We houden het gebruik laagdrempelig en dat betekent dat wij de optie 'tegenprestatie' aanbieden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en dan kijken we samen naar wat mogelijk is en tegen welke vergoeding. Wie weet kan jij jouw vaardigheden inzetten voor anderen. 

Onze openbare ruimtes

De openbare ruimtes, zoals de pleinen zijn gratis te reserveren wanneer het evenement of de activiteit openbaar toegankelijk is en binnen openingstijden. Het door jouzelf verzorgen van de technische ondersteuning heeft onze voorkeur. Lukt dit niet, dan regelen wij dit. Er worden, afhankelijk van de afspraken en personele inzet, organisatiekosten in rekening gebracht.

Naar het overzicht van alle ruimtes