DeventerWijzer

DeventerWijzer is de digitale sociale kaart van de gemeente Deventer. Je vindt er informatie over regelgeving rondom zorg, hulp, wmo en welzijn. Én organisaties en activiteiten bij jou in de buurt.  Er staan bijvoorbeeld computercursussen op, wanneer het Informatiepunt Digitale Overheid open is, hoe je contact opneemt met Team Toegang Wmo van de gemeente, waar je vervoer door vrijwilligers kunt vinden en wanneer het buurtcentrum geopend is.  Dus zoek je informatie of hulp? Deventerwijzer wijst de weg. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd terecht bij de Bibliotheek. De medewerkers van de Bibliotheek helpen je graag een stap verder.  

De sociale kaart van Deventer

Op DeventerWijzer vind je informatie over wonen, welzijn, geldzaken en zorg. En niet alleen informatie. Je vindt er ook ruim 2000 organisaties die actief zijn binnen het sociale domein in Deventer én hun hulpaanbod en activiteiten. Een rijke informatiebron dus. 

Heb je vragen over DeventerWijzer? Of tips hoe het nog beter kan? Stuur dan gerust een mail naar ons algemene mailadres: deventerwijzer@bibliotheekdeventer.nl Volg ons ook op Facebook! Vinden we leuk en het is een mooie manier om je te laten informeren over al die verschillende dingen die op DeventerWijzer te vinden zijn. Je vindt ons op www.facebook.com/deventerwijzer.   

Naar DeventerWijzer

DeventerWijzer is de digitale sociale kaart van de gemeente Deventer en is in beheer van de Bibliotheek Deventer. Staat jouw organisatie er al op? Zo niet, je kunt je heel gemakkelijk zelf aanmelden.