Vrijwilligerswerk

We zijn geregeld op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden. Wil je op vaste dagen en tijden werken? Of juist liever flexibel inzetbaar zijn? Wil je helpen bij activiteiten, opruimen of juist het begeleiden van mensen bij het vergroten van taal- en/of digitale vaardigheden? Of vind je voorlezen voor kinderen heel erg leuk? Wij helpen je zoeken naar het vrijwilligerswerk dat bij je past.

Vrijwilliger Service

Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk? Ben je klantvriendelijk en behulpzaam? Vind je het leuk om ondersteunende taken te doen? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Lees verder

Vrijwilligers enquête

Voor het afnemen van een enquête over Bibliotheek Colmschate zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

 

Lees verder

Vrijwilliger Biebcafé

Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk? Vind je het leuk om in de horeca te werken en maak je het mensen graag naar hun zin? Ben je gastvrij, behulpzaam en houd je van aanpakken? Bekijk dan snel deze vacature!

Lees verder

Taalvrijwilliger

Een taalvrijwilliger helpt en ondersteunt mensen die taalvaardiger willen worden, zodat ze beter kunnen meedoen in de samenleving.

 

Lees verder

Digi-vrijwilliger

Ben jij iemand die anderen graag verder helpt? Weet jij je weg te vinden op internet? En ben je handig met computers, tablets en telefoons? Dan zoeken wij jou!

 

Lees verder

IDO-vrijwilliger

Ben jij iemand die anderen graag verder helpt? Weet jij je weg te vinden op de websites van diverse overheidsinstanties, of wil je je daar graag in verdiepen? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

BoekStart-vrijwilliger

Is voorlezen aan kinderen tot 4 jaar echt jouw ding? Klik dan gauw verder. We zijn namelijk op zoek naar voorleesvrijwilligers.

Lees verder

VoorleesExpress-vrijwilliger

Zou jij bij kinderen thuis willen voorlezen? We zijn op zoek naar vrijwillige voorlezers en coördinatoren.

Lees verder

Vrijwilliger groepsbezoeken

Kun je goed met kinderen omgaan en lijkt het je leuk hen kennis te laten maken met de bibliotheek? Misschien is deze vacature dan iets voor jou!

Lees verder